TÜRK MİLLETİNE 2020

Binlerce yıllık devlet deneyimine sahip Türk Devletinin “DEVLET AKLI” ve
2229 yıllık geçmişi olan modern Türk Ordusunun “KURMAY AKLI”, Suriye ve Libya’daki AKP Politikalarını asla kabul etmez, edemez.
Aksi, vatana ihanet suçunun açıkça işlenmesidir.

Suriye ve Libya’da uygulanan yanlış politikaları ve bunun feci sonuçlarını görmemenin ve bunda ısrar etmenin iki sebebi olabilir;
-Özür dileyerek ifade ederim ki, Bizi yönetenler ya Kör-Sağır ve Kıt Akıllıdır.
-Ya da bizi yönetenler, Türk Devletini ve Türk Milletini kendilerinden kabul etmemektedirler.

Türk Devletinin Dış Politika oluşturmasında etkin olanlar kimlerdir ve ne durumdadırlar?
Yani, bir Cihan Devletini yönetecek ve tüm dünyayı Türk Devletinin yararı gözüyle kapsayacak deneyime, eğitime, sadakat’a, ahlaka ve kurumsal bilince sahip midir? Hadi, birlikte bakalım;

-TBMM; Şu an YOK hükmündedir.
-Dışişleri Bakanlığı; Devletin hafızası olan bu kurum, önce FETÖ’cular, şimdi de sicilleri şaibeli, Cumhuriyet düşmanı AKP’liler tarafından doldurulmuştur.
Akıl ve tecrübe, Dışişleri Bakanlığından çıkartılmıştır.
-Bakanlar Kurulu; Adı Bakan olan kişiler, Saray’ın Sekreterliğini yapmaktalar. Kendi fikirlerini söylemekten acizdirler.
-Muhalefet Partileri, her zamanki gibi sadece konuşarak görev yaptıklarını sanmaktadır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yani “Tek Adam” tarafından yönetiliyoruz.
Peki AKP Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanının durumu nedir?
-Erdoğan, ABD Temsilciler Meclisi tarafından Türkiye dışındaki ülkelerde bulunan mal varlıkları, paraları sebebiyle soruşturma altındadır.
Erdoğan ABD Temsilciler Meclisinin bu kararı karşısında ne savunma yapmaktadır ne de herhangi bir meydan okumada bulunmaktadır!
Bu tavrıyla, AKP Genel Başkanının rehin alındığı gibi bir durum ortaya çıkmaktadır.

-Milli Savunma Bakanı;
Türk Devletinin en çapsız en zavallı Bakanıdır.
Askeri Liseye gitmeyen, Türk Ordusundaki FETÖ istilasını önlemeyen, Yaverleri bile FETÖ’cu çıkan, astlarının yaptığı darbeyi en son duyan, Atatürk düşmanlarını bağrına basan bu kişinin planladığı bir askeri harekatın sonucu felaket olur. Şehit olan her vatan evladının öncelikli sorumlularından biri bu Bakandır. Bu kişiyi, oturduğum siteye güvenlikçi olarak işe almam.

-Milli İstihbarat Başkanı;
Uluslararası konularda çok sığ bilgiye sahip, istihbarat eğitimi tartışmalı, ülkesinde yapılan darbeden haberi olmayan, tepeden tırnağa kadar AKP’li olan, “Suriye’ye attırırım üç-beş füze, sonra oraya dalarım” diyebilen bir MİT Başkanının verdiği bilgilere göre planlanan harekat, yüzlerce Türk gencinin ölümüyle sonuçlanır. Öcalan’ın bir portresini alın, yanına Fidan’ın bir portresini koyun.
Bakın, bir daha bakın, benzerlik bulabilecek misiniz?

Değerli Okurlar;
Bu günlerin başımıza geleceğini 2007 yılından beri her gün yazdık.
Yurtiçi yurtdışı toplantılarında konuştuk, anlattık.
Konuşmayı bırakın, eyleme geçin yani Siyasi Parti kurun, dediniz. O nu da yaptık.
14 Mart’ta Çoban Ateşi Kurucular Kurulunu toplayıp, partimizin kuruluş gününü açıklayacağız.
Bu parti sadece Türk Milletinin emrinde olacaktır. Türkiye’de ayak basılmamış köy-mahalle- ilçe- şehir bırakmayacağız. Tüm bunları Kuvayı Milliye anlayışıyla ve Atatürk sevgimizle, demokratik rejim içinde, anayasal çerçevede yapacağız…

Altın soru şudur;
Siz ne yapacaksınız? Bugüne kadar olduğu gibi, seyredecek misiniz?
Türk Vatanının, demokrasinin, laik cumhuriyetin, sosyal hukuk devletinin, çağdaş bir yaşamın, çocuklarınızın geleceğinin elinizden çalınmasına izin verecek misiniz? Lütfen biraz düşünür müsünüz?

Ne yapmalıyız, diye soruyorsanız onu da izninizle yarın yazalım…

Sağlık ve başatı dileklerimle 28 Şubat 2020
Rifat Serdaroğlu

4 thoughts on “TÜRK MİLLETİNE 2020

  1. Serdar bey cok guzel ozetlemissiniz durumu.ayni dusuncelere sahibiz.tayyip erdogan tarafindan islemez hale getirilen turkiye cumhuriyetinin tek cikis caresi yuceAtaturk’un bize gosterdigi hedef olan cagdas laik demokratik sosyal hukuk devletidir.hukumet ortada bir laik demokratik sosyal bir hukuk devleti birakmadigindan Ataturkcu tsk da bu hukumet tarafindan 24 yilda yavas yavas lagvedigilden tikanan devletin ve milletin onunu acmak oncelikle sizin ve bizim gibi bu vatanin ekonomi ve siyaset okumus vatansever evlatlarina dusmektedir.

    Bu itibarla eger uygun gorurseniz hep birlikte 14 marttaki partinizin kurucular kurulunda yer almak partinizin yani coban atesi hareketinin Manisa’da orgutlenmesini gerceklestirmek icin olusacak partinin en alttan en ust kademesine kadar partinizin neferi olarak calisma istek azminde ve kararliligindayim.

    1968 manisa dogumlu olup sizin gibi rahmetli Celal Bayar’in memleketi Bursa iktisadi ve idari bilimler fakultesi mezunuyum.dayim mehmet salih yesiloglu. ataturk gibi ilk mecliste erzurum mebusu ve kuvai milliye umumi veznedari ve ilk 25 kisiye taltif edilen kirmizi yesil seritli istiklal madalyasi sahibi mehmet salih yesiloglu’dur.Bursa’da redd-i ilhak cemiyetini kurup tum egede rahmetli Celal Bayar’la birlikte yunan isgaline karsi Kibris’ta sizin babaniz veya rahmetli Muzaffer Tekin gibi Turk Direnisini orgutleyen insandir. Sonuna kadar ve olumune yaninizda olup size ve kurulacak partide birlikte calismaya hazirim. Selam ve saygilarimla. Hasan inci 28.02.2020 Acik adresim:Laleli mah. 5233 sk. No:17 45030 Yunusemre/Manisa Tel no:0.537.249 58 18 Mail adresim:hasaninci45@gmail.com

    Manisa’ya geldiginizde bi aci kahvemi icmeye bekliyorum.selamlar.hasan inci.

    Not:izmir’e basbayiligini yaptigim sirketin Bornova’daki deposundan mal almaya geldigimde de eger uygun gorurseniz gorusmek isterim.

  2. 28 Şub 2020 Cum ÖS 1:08 tarihinde Hasan İnci şunu yazdı:

    > Serdar bey cok guzel ozetlemissiniz durumu.ayni dusuncelere sahibiz.tayyip > erdogan tarafindan islemez hale getirilen turkiye cumhuriyetinin tek cikis > caresi yuceAtaturk’un bize gosterdigi hedef olan cagdas laik demokratik > sosyal hukuk devletidir.hukumet ortada bir laik demokratik sosyal bir hukuk > devleti birakmadigindan Ataturkcu tsk da bu hukumet tarafindan 24 yilda > yavas yavas lagvedigilden tikanan devletin ve milletin onunu acmak > oncelikle sizin ve bizim gibi bu vatanin ekonomi ve siyaset okumus > vatansever evlatlarina dusmektedir. > > Bu itibarla eger uygun gorurseniz hep birlikte 14 marttaki > partinizin kurucular kurulunda yer almak partinizin yani coban atesi > hareketinin Manisa’da orgutlenmesini gerceklestirmek icin olusacak partinin > en alttan en ust kademesine kadar partinizin neferi olarak calisma istek > azminde ve kararliligindayim. > > 1968 manisa dogumlu olup sizin gibi rahmetli Celal Bayar’in > memleketi Bursa iktisadi ve idari bilimler fakultesi mezunuyum.dayim > mehmet salih yesiloglu. ataturk gibi ilk mecliste erzurum mebusu ve kuvai > milliye umumi veznedari ve ilk 25 kisiye taltif edilen kirmizi yesil > seritli istiklal madalyasi sahibi mehmet salih yesiloglu’dur.Bursa’da > redd-i ilhak cemiyetini kurup tum egede rahmetli Celal Bayar’la birlikte > yunan isgaline karsi Kibris’ta sizin babaniz veya rahmetli Muzaffer Tekin > gibi Turk Direnisini orgutleyen insandir. > Sonuna kadar ve olumune yaninizda olup size ve kurulacak > partide birlikte calismaya hazirim. > Selam ve saygilarimla. > Hasan inci > 28.02.2020 > Acik adresim:Laleli mah. 5233 sk. No:17 45030 Yunusemre/Manisa > Tel no:0.537.249 58 18 > Mail adresim:hasaninci45@gmail.com > > > Manisa’ya geldiginizde bi aci kahvemi icmeye bekliyorum.selamlar.hasan > inci. > > > Not:izmir’e basbayiligini yaptigim sirketin Bornova’daki deposundan mal > almaya geldigimde de eger uygun gorurseniz gorusmek isterim. > > 28 Şub 2020 Cum ÖÖ 11:23 tarihinde Rıfat Serdaroğlu <

  3. Sayın Serdaroğlu,Biz Cumhuriyetçiler, 2003 yılından bugüne çok vakit kaybettik.Sizi ilkkurşun dergisindeki yazılarınızdan tanıyorum.Sizinle gurur duyuyorum.Yeni bir parti ihtiyacı had safhada zira kuşkularım var, nedir derseniz arzedeyim: öncelikle, Tv ve basın enterne edilmiş vaziyettedir, halkın bilgilenmesi kısmen perdelenmektedir,halkın çoğunluğu takım tutar gibi parti tutmakta ve ölse de partisini terketmekte zorlanmaktadır.okuma yazma oranı çok düşmüş ve insanlar duyarsızlaştırılmış, köretilmiş ve sağırlaştırılmıştır…bu durumda atalete ve çaresizlik girdabına düşmüş insanları nasıl ola ki ayağa kaldırıp, yeniden umut aşılanmasının sağlanması biz vatanseverlere düşüyor.zor da olsa ;bunu denemeliyiz…vatan bizden görev bekler.Acilen Başarılarınızı diliyorum…!

Düşüncelerinizi yazın