21 June, 2024 16:15

KEY ŞAŞTI

Dünyanın bir arada ve tek parça, en büyük alana sahip Çam Fıstığı Ormanları, Bergama’nın Kozak Yaylasındadır.
Kozalakların toplanma zamanı geldiğinde, gençler ucu çengel haline getirilmiş KEY denen uzun tahta sopalarla ağaçtan ağaca geçerek, yere inmeden kozalakları toplarlar. Ender de olsa, ağaçtan ağaca geçerken düşmeler olur ve kırıklarla sonuçlanır. Yörede bu kazalara “Key Şaştı” denir.

Bu düşmeleri, siyasette de sıkça görürüz.
Genelde acemilikten, “Ben bilirim” havasına kapılmaktan, hamlıktan, kişiliğini ispat etme gayretinden kaynaklanan yanlış davranışlar sonucunda
aynen ağaçtan düşen biri gibi KIRIKLAR olur. Hele gönül kırıkları olursa, düzelmesi çok zordur. Ne kadar tamir için uğraşsanız da eskisi gibi olmaz…

AKP-MHP-HÜDA PAR-BBP-DSP ve YRP, nin nasıl bir emperyal planın piyonu olduklarını “Sözün Özü (1)” yazısı ile anlatmaya çalışmıştık. Ankara ziyareti nedeniyle yazının 2’nci kısmını yarın yazacağız.
Sözün özü, bu Eşbaşkan hamurlu-tarikat cemaat soslu, yobaz kafalardan Türk Milletine hayır gelmez. Hala bunlardan medet uman varsa, bırakın yakasını ne cehenneme giderse gitsin!

Peki, kimlerle bu oyunun içinden çıkacağız? Atatürk İlke ve Devrimlerini,
Ulus Devlette-Üniter Yapı formatında nasıl etkin kılacağız? Soru bu?

Türk Milleti, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’yi 1’nci parti yaptı. Milletçe umutlandık. Özel-İmamoğlu- Yavaş önderliğinde, ömründe CHP’ye oy vermemiş kitleler bu kez oy verdiler.
Haklı olarak, millet bunlardan çözüm, bir umut, erken seçimi zorlayıp AKP ve şürekasından kurtulmak istiyor ve bekliyor.

Fakat bu yumuşakçalar, başta AKP olmak üzere ne kadar yoz-yobaz varsa onlara el uzattılar bayramlaştılar, Atatürkçülere-Türk Milliyetçilerine-Vatanseverlere sırtlarını döndüler!

Aziz Türk Milleti;
Siyasi Parti Genel Başkanlarının koltukları kendilerinin, partililerinin değildir.
Hepsi Türk Milletinindir!

Sen Özel; CHP Genel Başkanı olarak;
İsviçre’de, Türkiye Dışişleri Bakanı ve dünyanın önünde, Patrik Bartholomeos’un “Ekümenik ve Devlet Başkanı” statüsü sahibi olarak imza ettiği gün, yani LOZAN’IN parçalandığı gün, bu olaya tepki göstereceğine, ülkemizin en saygın, en dürüst gazetecilerinden Yılmaz Özdil’e yalan yanlış sözler söylüyorsun, hakaret ediyorsun! Aynı gün Türkiye’yi 12 Milyon sığınmacı ile istila ettiren Erdoğan’a şirinlik yapıyorsun? Bu ne iştir?

Sen İmamoğlu;
Özel uçakla 75 kişiyi, Roma’ya, belediye kasasından götürdün. Sustuk! Yetmedi, Almanya’ya, maç için yine özel Jet ile 17 kişiyi, yine Belediye kasasından götürdün. Sana oy veren insanlara hiç mi saygın kalmadı ki,
özel berberini de yanında götürüyorsun? Kimsin sen?

Türk Milletinin güvendiği CHP’li Devlet Adamlarını partiden attınız, şimdi birbirinize düştünüz. Sadece Onur Öymen gibi biri parti yönetiminde olsaydı, bunları yapamazdınız!

Özel, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve (Arjantin Steak) ekibi;
Bu ülkenin TEK PROBLEMİ var. O da Recep Tayyip Erdoğan!
O na yalakalık yapıp yaranınca, kişisel tanınırlığınızı arttıracağınızı zannediyorsanız, yanılırsınız.
Bu işler, saç boyatmakla, yüksek topukla boy uzatmakla, özel jetlerde gezmekle olmaz. Aklınızı başınıza alın.

Zaten işimiz başımızdan aşkın. AKP ve şürekasıyla boğuşup duruyoruz,
bir de, sizinle uğraşmayalım. Key şaşmak üzere. Gölge etmeyin yeter…

Sağlık ve başarı dileklerimle 22 Haziran 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Eş Genel Başkanı

Düşüncelerinizi yazın