24 June, 2024 15:51

SIRADA NE VAR (2)

Yazıya başlamadan önce şu konuya açıklık getirelim.
Hiçbir Genel Başkanın “Parti İçi” konulardaki işine karışmak haddimiz değildir. Ama, şu da bir gerçektir ki, hem ülkemiz hem de bölgemiz çok olağanüstü bir dönemden geçmektedir. Türk Devletinin ve Türk Milletinin geleceğini ilgilendiren her konuda, ülke siyasetini etkileme gücüne sahip Genel Başkanların bizce hatalı gördüğümüz davranışları için eleştirmekten, doğruyu göstermekten çekinmeyiz. Bizim için değerlendirme yapan siyasetçilere de saygı duyar, yazdıklarını, konuştuklarını mutlaka dinleriz.

Keşke bunları açık-açık TV’lerde tartışabilseydik! Ama bırakın tartışıp halkımızı aydınlatmayı, Erdoğan ve Özel’in görüşmelerinde bile ne konuştuklarını hiçbirimiz bilmiyoruz. İki partinin yetkilileri de bilmiyor!

İran’da Cumhurbaşkanlığı seçimi için 6 aday var. Adaylar, üçüncü defa TV’de 4 saat süren tartışma yaptılar ve el sıkışarak ayrıldılar!
Son 22 yıldır, bizde böyle bir program seyrettiniz mi? Seyredemezsiniz!
Sanki, Erdoğan yaratılmışların en şereflisi ve Allah’ın yeryüzündeki gölgesi (!)
diğer siyasetçiler ise onun maaşlı elemanları!

Ne konuştunuz? Kendinizi ne sanıyorsunuz da, konuştuklarınızı, her şeyin sahibi ve sizleri seçen Türk Milletinden saklıyorsunuz?
Türk Milleti sizleri seçmeseydi, şu an ne yapıyordunuz, hiç düşündünüz mü? Özgür Özel sen, eczanende müşteri bekliyor olacaktın!
Ya sen Erdoğan! Bu ay ne yapayım da yevmiyeyi doğrultayım, derdinde olacaktın…

İkinizin yakınlaşmasına, birbirinizi siyaseten desteklemeye ne reel politik ne de yakın tarih izin vermez.
İkinizin hangi konularda anlaşabileceğinizi, sizlerin daha önceki kamuya açık konuşmalarınızdan biliyoruz. Bunları inkar edemezsiniz. Belgeleri önünüze koyarız!

-İkiniz de, Kürtçenin ve Arapçanın “Resmi Dil” olarak kabulünü istiyorsunuz!
-İkiniz de, 1921 Anayasasını “En Kapsayıcı Anayasa” kabul ediyorsunuz!
-İkiniz de, Avrupa Birliği Yerel Yönetimler Özgürlük şartını, bizlerin koyduğu çekinceleri kaldırarak uygulanmasını istiyorsunuz!
-İkiniz de, “Kürt Meselesi” dediğiniz bölücülüğün, TBMM’de tartışılmasını, Türk Devletinin aleyhine, ABD ve İngilizlerin lehine çözülmesini istiyorsunuz1
-İkiniz de, Türk Devletinin Dersim İsyanı sırasında katliam yaptığına inanıyorsunuz.
-İkinizin de, Seyit Rıza- Şeyh Said- İskilipli Atıf gibi vatan hainlerine sempati duyduğunuzu söylüyorsunuz.
-İkiniz de Anayasadan Türklük maddesinin çıkartılmasını istiyorsunuz.
-Biriniz “Türk Devleti Teröristtir” diyen Şivan Perver’e hayransınız, diğeriniz “Türkiye Düşmanı” Pervin Şakar’ın elini öpensiniz!

İkinizin birleştiği ve “Yeni Sivil Anayasa” tuzağıyla Türk Milletine yutturmak istediğiniz değişikliklerin tamamını önce Big Boss ABD istedi. Ardından CIA elemanı Fethullah ve İmralı Canisi Öcalan bu değişiklikleri söyledi.
Eee siz ikiniz de aynı şeyleri istiyorsunuz! Hepiniz Sevr Takımında mı oynuyorsunuz?

Bunları nasıl biliyor ve iddia ediyoruz?
Sizlerin konuşmalarınızdan! Gerek AKP Büyük Kongrelerindeki açıklamalarınız, gerekse CHP Büyük Kurultaylarındaki sözleriniz zabıtlarda duruyor.

Sizler, kendinizi Türk Milletinin onurlu birer ferdi kabul ediyorsanız, lütfen bizimle ya damatlarınızın, ya belediyelerinizin TV’lerinde tartışın.
Hadi, yanıltın bizi. İkiniz de çok varlıklı siyasetçilersiniz!
Dizi- dizi danışmanlarınız var. Hadi bizi rezil edin…

Sayın Özel;
Siyasette yenisiniz. Bu güne kadar ülke yönetme sorumluluğunu almadınız.
Partinizden kovaladığınız, listelerinizde yer vermediğiniz “CHP’li Devlet Adamlarına” lütfen danışın. Bu günkü görüntünüz aynen şöyle;
Özgür Özel Genel Başkan, Ekrem İmamoğlu Lider, ABD Patron. Kılıçdaroğlu Genel Başkanlık için aşeriyor!
Bu görüntüyü düzeltmez ve Türk Milletini inandırmazsanız, CHP’yi baraj altına iten Genel Başkan olarak tarihe geçersiniz.
Eliniz ermişken, Manisa’daki FETÖ olayları ile bir ilginiz olup olmadığı hakkında kamuoyuna bilgi vermenizi rica ederiz!

Bedava akıl bu kadar. Eğer konuşmak isterseniz, dilediğiniz TV için bir telefonunuz yeter…

Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Haziran 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

Düşüncelerinizi yazın