KONUŞMALISINIZ, MECBURSUNUZ
Camdan yapılmış köşkte oturup, herkese hakaret ediyorsunuz. Makamınıza ve yasadışı olarak kullandığınız “Devlet Gücünü” kalkan olarak
kullanıp, kimsenin bilgisi olmadığını sanıyorsunuz. Halbuki her hareketiniz, her usulsüz işiniz, her para alışverişiniz, yıkmaya çalıştığınız Türk Devletinde çalışan namuslu insanlar tarafından anında kaydediliyor, anında YEDİ yere servis ediliyor!
Aklınız sıra çok güçlüsünüz, herkes sizlerden korkar diye biliyorsunuz, ha?
Başta, AKP Başkanı Erdoğan, Hulusi Akar, Yaşar Güler, Salih Zeki Çolak, Abidin Ünal, Hakan Fidan, İbrahim Kalın olmak üzere, adları listede olan asker ve siviller, lütfen dinler misiniz?
Müyesser Yıldız adlı bir gazeteci kardeşimiz var. Özellikle 15 Temmuz davalarının tamamını takip eder, ve 12 Punto sitesinde paylaşır.
Müyesser Hanım, Kürt kökenli bir Türk Milliyetçisidir, Atatürkçüdür ve tam bir Vatanseverdir. 45-50 kilodur ama yüreği en az 45-50 kilodur. Safi yürektir!
Bu davanın duruşmalarında çok ilginç olaylar, akılları durduracak itiraflar, ihanetler var. Lütfen Müyesser Hanımın yazılarını okuyun. Tarihi yaşadığınızı hissedersiniz!
Türkiye’yi yöneten Cumhur İttifakının yetkilileri, Asker-Yargı Bürokratları!
Ne kadar görmezden gelseniz de, iktidar gücü ve dokunulmazlık zırhıyla korunduğunuzu düşünseniz de, iktidar değişikliğinde mutlaka Hukuk önünde yargılanacaksınız.
Siyasi yaşım hepinizden fazla ama, en fakiriniz benden milyon kez zengin!
Türk Milletinin sizlere “Belli bir süre için verdiği ve Anayasamızın çerçevesinde 24 yıldır kullandığınız emanetin, hesabını hukuk önünde vermek sizlerin de isteyeceği bir aklanma yöntemidir, değil mi?
*Sizler, hiç savaşmadan toprak kaybeden bir ittifaksınız. (Ege Adaları)
Bu topraklar, sizlere babalarınızdan kalmadığına göre, elbette ki Türk Milletine hesap vereceksiniz?!
*15 Temmuz 2016 Askeri Darbe Girişimi, her safhasıyla mutlaka aydınlatılmalıdır. Darbe girişiminin FETÖ-CIA tarafından mı tezgahlandığı, yoksa bazı Komutanların Cumhurbaşkanını aldattıkları iddialarının doğru olup olmadığı mutlaka aydınlatılacaktır. Bu da Bağımsız Türk Yargısının yapacağı bir iştir.
Cumhur İttifakının mutlaka yargılanması gereken olayı, tam bir ihanet iddiasıdır. 42 yıldır gençlerimizi birbirine kırdıran, yabancı istihbarat örgütlerinin uşağı olmuş 54 bin insanımızın hayatını çalmış Bebek Katilini,
“Kurucu Önder” ve “Barış Süreci ve Siyasallaşma Koordinatörü” düzeyine çıkarmak, ABD-İSRAİL’in bölgemizdeki oyunlarına alet olmak, ülkemizin bölünmesine yol açacak ilişkilere girmek!
Bu üç konuda yargılandıktan sonra, başlarınız göğe değecek kadar dik dolaşabileceksiniz. Haydi hep beraber; Ne Mutlu Türküm Diyene…
Sağlık ve başarı dileklerimle 13 Mayıs 2026
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı