SADECE HDP Mİ?

SADECE HDP Mİ?

Bu ülkede Cumhuriyet Döneminde 25 adet “Silahlı İsyan” gerçekleşti.
Ölümler, yaralanmalar, sönen ocaklar, ekonomik kayıplar yaşandı.
Sizce ders alındı mı?

Bu isyanların tamamını incelerseniz, “Türkiye Düşmanlığı” konusunda, her isyanda üç faktörü yan yana görürsünüz!
-Emperyalist Devletlerin istihbarat örgütlerinin kışkırtmaları, İngiliz altınları!
-Bölgede 2’nci İsrail olarak görev yapacak “Büyük Kürdistan Devletinin” kurulması için kullanılan Kürtçü-Bölücü silahlı çeteler!
-Cumhuriyet Rejimine karşı olan, “Şeriat rejimi” isteyen, karşı devrimci din tüccarları denen tarikat ve cemaatler!
Sakarya Meydan Savaşında, savaş alanından kaçanların da “Kurtuluş Savaşını keşke Yunan kazansaydı” diyenlerin de torunları işte bu hainlerdir…

Çok Partili Demokratik Rejime geçince bu gruplar organize olup, partilerini kurdular ve devleti ele geçirmeye çalıştılar.
Bu kez T.C Devleti bunlarla yargı yolu ile mücadele etti.

Anayasa Mahkemesi Tarafından Kürtçü-Bölücü Partiler;
HEP (Halkın Emek Partisi) / ÖZDEP( Özgürlük ve Demokrasi Partisi) / DEP (Demokrasi Partisi) HADEP (Halkın Demokrasi Partisi) / DEHAP (Demokratik Halk Partisi) / ÖTP (Özgür Toplum Partisi) DTP (Demokratik Toplum Partisi)

Anayasa Mahkemesi Tarafından Kapatılan Laiklik Karşıtı Partiler;
MNP (Milli Nizam Partisi) / MSP (Milli Selamet Partisi) / RP (Refah Partisi) / FP (Fazilet Partisi) / SP (Saadet Partisi- 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, 11 Temmuz 2010’da kayyuma devredilmesi ve Numan Kurtulmuş’un Genel Başkanlıktan alınmasına karar verildi)
AKP / (Adalet ve Kalkınma Partisi) (Anayasa Mahkemesi 31 Temmuz 2008’de, AKP’nin Laiklik Karşıtı Eylemlerin Odağı haline geldiğine 11 üyenin 10’unun oyu ile karar verdi!)

Bugünkü durum;
Anayasa Mahkemesinin mahkum ettiği sabıkalı parti AKP’nin ortağı Bahçeli, “PKK Terör Örgütüdür onu reddediyoruz” demeyen HDP’nin kapatılmasını istiyor! Daha doğrusu, kapatılması için sözlü çağrı yapıyor. Amaç nedir?
Gizlenen amaç, HDP’yi Cumhur İttifakına zorla razı etmektir!
HDP “Evet” dediği anda, hiç şüphesiz ki, Demirtaş’ı ilk öpecek olanlar, Erdoğan-Bahçeli-Perinçek- Testici olacaktır. Çözüm sürecinde Öcalan’ı öptükleri gibi!

HDP cephesinde, PKK Terörü ile ilgili değişen bir şey yoktur.
Bahçeli, gerçekten HDP’nin kapatılmasını istiyorsa, ortağının desteğiyle, elindeki belge ve bilgilerle Anayasa Mahkemesinde dava açmalıdır.
O zaman Bahçeli’nin gerçek niyetini anlayacağız!

Peki, 2008 yılından beri AKP, Laiklik karşıtı eylem ve söylemlerine son verdi mi?
Yoksa kurumsal olarak, laiklik karşıtı eylemlerini arttırdı mı?
“İslam Anayasası” oluşturduğunu açıklayan ve hala resmi sitesine bunu yayınlayan ASSAM adlı kuruluşun bu eyleminin AKP tarafından desteklenmesi, Başkanının CB Başdanışmanı olması, Cumhuriyet rejiminin yerine İran benzeri bir din devleti çalışmalarını başlatmaları, MEHDİ beklediklerini ve onun hazırlıklarını yaptıklarını açıklaması!
Milli Eğitimi, tarikat ve cemaatlerin eline bırakılması,
Cami Gençlik Kolları projesiyle, yüz binlerce genci örgütlemesi,
SADAT denen silahlı bir örgüt ve benzerlerinin kurulması,
FETÖ gibi, Laik Cumhuriyet düşmanı tarikat ve cemaatlerin devlete bizzat AKP tarafından yerleştirilmesi…

HDP ve AKP, demokratik rejimin ve laik cumhuriyetin özgürlük ortamından yararlanıp, demokrasiyi katletmekte eşit derecede zan altındadırlar.

Anayasa ve yasalar, hem iki parti hem de bilerek suç ortaklığı yapanlar için eşit ve adil olarak uygulanmalıdır. DOĞRU Parti bunun takipçisidir.
Değil mi Sayın Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Ocak 2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı

One thought on “SADECE HDP Mİ?

  1. Siyasi partilerin hukuksuzluklarına hesap soracak olan savcılar maalesef yok! Sabih Kanadoğlu, Vural Savaş, Nuh Mete Yüksel, Abdurrahman Yalçınkaya gibi ”CUMHURİYET SAVCILARI”nı özlüyoruz!

Düşüncelerinizi yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s